Sider

torsdag 14. august 2014

Coleslaw



1 kålhode
3 store gulrøtter
1 ss salt

Dressing
1 dl fløte 
1 1/2 dl melk
4 ss sukker
6 ss eplecidereddik
2 ss majones
1-2  hvitløksfedd

Riv eller finsnitt kålen slik at du får tynne strimler og riv gulerøttene. Ha grønnsakene i en stor bolle og dryss over saltet og vend grønnsakene. La grønnsakene stå i et par timer i kjøleskap. (Saltet fjerner litt av fuktigheten). Skyll grønnsakene for å få vekk saltet og fjern så mye vann som mulig. Du kan bruke en salatslynge eller tørkepapir.

Bland sammen fløte, melk, sukker, eddik, majones og finhakket hvitløk i en bolle.

Bland sammen dressing og grønnsaker og smak evt. til med litt salt til slutt. Oppbevar gjerne en halvtimes tid i kjøleskap slik at smaken får satt seg før du serverere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen kommentarer eller spørsmål. :)